OVER ONS

_J5A8392-2.2 perspective PNG.png

Ons erfgoed van technische excellentie houdt in dat we componenten kunnen creëren met het beeld, de timbre, kracht en dynamiek zoals bedoeld, de daadwerkelijke essentie van een opname.  

Muziek is betoverend en we streven erna dat de drager van de muziek er evengoed uitziet en voelt zoals het klinkt. Elk component is door ons technisch en cosmetisch ontworpen om aanvullend te zijn aan de leefstijl van de luisteraar. 

We zijn er trots op dat we al deze principes toepassen op al onze producten. Elk  afzonderlijk Rowlo component reproduceert pure, meest realistische muziek en beeld in uw huis 

Muziek is een deel van ons leven. Zelfs in de huidige snel veranderende wereld waarin audio en video steeds meer onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, is muziek nog altijd het hoofdingrediënt. Muziek brengt emotie aan in beeld en brengt passie in onze ervaringen. Voor ons is het realistisch weergeven van muziek ons voornaamste doel.
We weten dat echte Hi-Fi gaat om het reproduceren van de magie van een optreden of opname. Het ervaren van muziek zoals oorspronkelijk door de artiest is bedoeld. Het is de muziek die de extasie en angst van een film overbrengt. Voor ROWLO tellen perfecte specificaties en technische gegevens pas als een product de kracht, de opwinding en emotie van muziek en beeld kan weergeven.

TEAM

Rowlo wordt geleid door een team van ontwikkelaars die allen een passie delen , het overbrengen van puur en zuiver  geluid en beeld op het hoogst haalbare niveau.

Wij hebben  binnen ons bedrijf een eigen ontwikkeling en ingenieurs afdeling waar onze producten tot in de uiterste perfectie worden samengesteld en getest . 

Wat ons samen heeft gebracht is  dat wij allemaal een passie gemeen hebben  "purisme van beeld en geluid "

Dit heeft als resultaat opgeleverd  een team van enthousiaste muziekliefhebbers met een geweldig eindproduct  ,  ROWLO  HIGH END